Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Vanlı Halterci Bartın'da Şampiyon Oldu

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Halter takımı üç sporcu ile 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Bartın’da yapılan 23 Yaş Altı ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonasından farklı başarılar ile döndüler.

Abone Ol

2014-09-22 15:06:00 | Son Güncelleme : 2021-08-26 03:57:41

Vanlı Halterci Bartın'da Şampiyon Oldu

Türkiye Halter Federasyonu, 2014 faaliyet programında yer alan 23 Yaş Altı ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonası 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Bartın ilinde yapıldı.




Yapılan şampiyonaya ilimiz halter takımından katılan üç sporcumuz 23 Yaş Altı ve Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında 56 kg U23 Erkekler kategorisinde yapılan müsabakalara katılan ilimiz halter sporcusu Şevket Kardaş toplamda 216 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olurken, 77 kg Mahsun Bartu 232 kg kaldırarak Türkiye beşincisi ve yine 69 kg Adem Rıza Sayım ise Türkiye genelinde dereceye girdi. Bartın’da yapılan şampiyonada dereceye giren van’lı sporcular 2016 ‘da yapılacak olan,  Avrupa Halter Şampiyonası Milli Takım Kadro Kampına davet edildiler.




Milli Takım Halter Antrenörü Cihan Ertunç ise yaptığı açıklamada, Öncelikle sporcularımızın almış oldukları bu güzel başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Her zaman disiplinli ve programlı çalışmanın neticesinde, ilimizin adını böylesi güzel başarılar ile herkese duyurmanın ve ilimizden de THOM’a (Türkiye Hazırlık Olimpiyat Merkezi) kampına sporcu göndermenin de ayrı bir mutluluğu ile iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Bizleri buraya gelmeden önce makamında ağırlayıp başarı ve dualarını esirgemeyen il müdürümüz Nevzat İNANÇ ’a çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER