Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (...
MEBİT

YYÜ'de Şiir Günleri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün düzenlediği Şiir Günlerinin üçüncüsü yapıldı.

Abone Ol

2014-10-31 12:50:00 | Son Güncelleme : 2022-12-12 08:56:53

YYÜ'de Şiir Günleri

YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde yapılan Şiir Günleri'ni organize eden Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Taştan, yaptığı açılış konuşmasında, her hafta çarşamba günü düzenledikleri etkinlikte Van'da yaşayan gün ışığına çıkmamış çok değerli şair ve yazarları konuk ettiklerini ifade etti.



Taştan, "Şiir Günleri kapsamında Müştehir Karakaya ve Ömer Demirbağ'ı konuk etmiştik. Bu haftaki konuğumuz aslen şair olan değerli hocamız Yrd. Doç. Dr. Metin Barlık'ı sizinle buluşturuyoruz. Gelecek programlarımızda iki İranlı şairimizi sizinle buluşturmayı planlıyoruz. Her hafta olduğu gibi bu haftada yoğun katılımın olması bizleri mutlu ediyor" dedi.




Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Yrd. Doç. Dr. Metin Barlık, şiiri müzikle harmanladığı bir sunum yaptı. Eğlenceli sunumuyla etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşatan Yrd. Doç. Dr. Barlık, Türkçe ve Kürtçe şarkılarda söyledi.
Çok sayıda öğrenci ile akademisyenin katıldığı etkinlik, yaklaşık 2 saat sürdü.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER