AK Parti Van Milletvekili Aday...
MEBİT

Kandaşoğlu: Ben Van Halkının Sesiyim

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kandaşoğlu sorulan soruları samimiyetle cevapladı. Basın mensupları Kandaşoğlu'nun basın toplantısına yoğun ilgi gösterdi.

Abone Ol

2015-02-26 13:47:00 | Son Güncelleme : 2024-03-29 11:18:21

Kandaşoğlu: Ben Van Halkının Sesiyim

Bir kahvaltı salonunda ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Kandaşoğlu; siyasi görüşü, dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesin birbirine saygı duyması gerektiğini söyledi. Kandaşoğlu, “Eğer burada gerçekte bir yatırım yapıyorsa, memleketini seviyorsa kim olursa olsun bizim de onu desteklememiz lazım, onun yanında yer almamız lazım” dedi.


1979 yılından beri Van’a hizmet etmek amacıyla çeşitli yerlerde görev aldığını ifade eden Kandaşoğlu, “İnşaatta çalıştım, çobanlık dahi yaptım. Birçok meslekte görev aldım. Yıllardır bu sahalardayım. O gün Zahir Kandaşoğlu neyse; bugünde aynıdır, ölene kadar da aynı olacaktır” ifadelerini kullandı.


Herkesten farklı bir özelliği olduğuna vurgu yapan Kandaşoğlu, “Ben her türlü olaya gözü kapalı girerim. Beni ilgilendirse ya da ilgilendirmese mutlaka bir şeyler yapmaya çalışırım. Eskiden de böyleydim, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken de böyleydim, hala da böyleyim. Bir etkinlik olursa mutlaka yer alırım. Asla ayrım yapmam. Ben bu halkın neşesiyim, Van halkının sesiyim” şeklinde konuştu.


Milletvekili seçilmesi halinde hiçbir Bakanlık komisyonuna katılmayacağını dile getiren Kandaşoğlu, “30 yıldan beri sorunların içerisinde büyüdük. Gecemizi gündüzümüze katarak hiçbir şekilde bu bana yakışmaz demedik. Bu kapsamda ‘Van’ın sorunlarını çözmek bizim işimizdir’ sloganı ile yolla çıktık. Eğer Allah bu görevi bana layık görürse, ben milletvekili olsam hiçbir Bakanlığın komisyonunda yer almayacağım. Benim bölgem çok geri kalan bir bölgedir. Ben bu nedenle ilçe komisyonlarında, kaymakamlık komisyonunda, muhtar dernekleri komisyonunda yer alacağım ve Van’da sorun ve sıkıntıların dile getirileceği ve bunların çözüleceği iki birim kuracağım ve sıkıntıları burada çözeceğim. Çözülmeyecek sorunları da meclise taşıyarak orada çözülmesini sağlayacağım” diye konuştu.



“KİMSE BENİM YATIRIMIMA ZARAR VEREMEZ”


Van’da yapılan siyasetin doğru olmadığını ve milletvekili seçilmesi halinde buna müsaade etmeyeceğini belirten Kandaşoğlu, “Artık Van’ın yapısını, rengini değiştirmemiz lazım. Siyaset kısmı Van’da yapılmaz. Siyaset Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılır. Kimse benim yatırımıma, benim toprağıma, benim yeşilliğime zarar veremez” şeklinde konuştu.

 

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER