Van Valisi İbrahim Taşyapan, T...
MEBİT

Taşyapan'dan Yavuz Selim Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Van Valisi İbrahim Taşyapan, TEOG sınavında il genelinde en büyük başarıyı gösteren Gürpınar Yavuz Selim Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Abone Ol

2015-07-03 15:03:00 | Son Güncelleme : 2021-06-28 17:36:10

Taşyapan'dan Yavuz Selim Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Vefa Kaya, İlçe Kaymakamı Metin Yılmaz, İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İl Milli Eğitim Müdürü Kiyasettin Kırekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin ve TEOG Bilim Merkezi Koordinatörü Murat Akbulut ile birlikte TEOG Birim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Burada bir konuşma yapan Vali Taşyapan, etüt merkezindeki çalışmaların meyvelerinin alınmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, bu başarıların devamını diledi.

 

 

 

 

 

Öğrenciler tarafından verilen konseri dinleyen Vali Taşyapan, daha sonra beraberindekilerle Gürpınar'ın su kaynak merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Van Et Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Vali Taşyapan, burada yaptığı konuşmasında eğitimin önemine dikkat çekti. Başarının tesadüfi olmadığını vurgulayan Taşyapan, idarecilerin birlik ve beraberlik içinde yaptığı çalışmanın bunda büyük katkısı olduğunu da sözlerine ekledi.

 



  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER