AK Parti Van İl Gençlik Kollar...
MEBİT

AK Parti Van'da Gençlik Festivali Düzenledi

AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Edremit'te gençlik festivali düzenlendi. Edremit'teki Gebze Su Sporları Merkezinde düzenlenen festivalde voleybol, futbol, basketbol ve E-spor turnuvaları düzenlendi. 

Abone Ol

2021-10-03 22:36:09 | Son Güncelleme : 2024-03-24 16:56:53

AK Parti Van'da Gençlik Festivali Düzenledi

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan gençlere seslendi. Çalağan "2023 yılı hedefine doğru ilerleyen AK gençlerin gönül coğrafyası çok geniştir. Büyük tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla görev ve sorumluluğumuz bambaşkadır. Dur durak bilmeden, biteviye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için gayretimizi arttırmalıyız. Biz AK gençliğin de birinci vazifesi tarihinden aldığı ilhamla geleceği kurmaktır. Yolumuz uzun, zamanımız kıymetli, yükümüz ağır, bu kadim şehre ülkemize  ve geçmiş ve geleceğe borcumuz var. Gençler bize emanet edilen mirasımız çok kıymetlidir, bütün emanetlere sahip çıkabilmek için sizlerden rica ediyorum çok okuyun, araştırın, sahip olduğumuz medeniyet için ilmimizle, sanatımızla, bilimsel çalışmalarımızla emaneti emin ellere teslim edelim. AK Parti hareketi 20 yılında dimdik duran bir gençliğin sahibidir. Gençlik varsa haretker var, genç varsa enerji var, gençlik varsa ümit vardır" ifadesini kullandı.

Festivalde toplanan gençlere hitap eden AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu "Bugün Edremit’te gençlik festivalini icra ediyoruz. Gençlik bizi istikbale taşıyacak yegane unsurumuz. AK Parti’nin vizyonunda ve misyonunda en önemli unsurun gençliktir. Zaten şiar haline getirdiğimiz sloganımız “Sen Gençsin Önden Yürü”dür. Biz  AK Parti olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine gençlerle ulaşacağız. 'Eğer bir planınız varsa ve bu sadece 1 yıl içinse prinç ekiniz, yok eğer planlarınız 10 yıl içinse ağaç yetiştiriniz fakat planlarınız 100 yıl içinse insan yetiştirin' diyor bir atasözü. İşte biz bu şiarla Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda adım adım inşallah 2071 hedeflerine ulaşmak için gençlerimizin tarihlerinden aldıkları ilhamla yetişmeleri için gayret göstereceğiz" dedi.

Programa AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili Abdullahat Arvas, Batman Milletvekili ve İl Koordinatörü Ziver Özdemir, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari ve ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı.

Yüzlerce gencin katıldığı gençlik festivali Van Oturma Gecesi grubunun müzik ziyafetiyle devam etti.

  • Etiketler : SADIK YALSIZUÇANLAR AK GENÇLİK AK PARTİ VAN VAN HABER VAN AK PARTİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER