Edremit Belediyesi ilçe geneli...
MEBİT

Edremit ‘te yol yapım çalışması birçok koldan eş zamanlı sürüyor 

Edremit Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok mahallede eş zamanlı olarak süren çalışmalar kapsamında yol stabilize, kilitli parke ve düzenleme çalışması yapılıyor. 

Abone Ol

2024-06-25 22:52:31 | Son Güncelleme : 2024-09-08 01:35:46

Edremit ‘te yol yapım çalışması birçok koldan eş zamanlı sürüyor 

Van’ın Edremit Belediyesi ilçedeki yol yapım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan çalışmalar kapsamında ilçeye yeni yollar kazandırılıyor, mevcut yolların kilitli parke, stabilize ve asfalt tamiri yapılıyor. 

İki mahallenin yolları parke taşıyla döşeniyor 

İlçeye bağlı Enginsu (Xerekanês)  mahallesinde haftalar önce başlattığı yol yapım çalışmasının sonuna gelen belediye ekipleri, bu kapsamda mahalle içi yollarında 26 bin M2 kilitli parke taşı, 8 bin M2 bordür taşı serimi yaptı. Çalışmalar sonucunda mahallenin tozlu ve çamurlu yolları modern bir görünüme kavuştu. Belediye, Enginsu Mahallesi ile eş zamanlı olarak Andaç (Mars) Mahallesi’nde de yol parke çalışması başlattı. Ekiplerin mahalledeki çalışmaları sürüyor. 

Yol düzenleme çalışmaları hızlandırıldı 

Diğer taraftan Memur-Sen Toki mevkiinde, yapımı süren çevre yoluna yeni bağlantı yolları kazandıran belediye ekipleri, Süphan ve Eminpaşa mahallelerinde doğalgaz hattının çekilmesi sonucu tahrip olan yollardaki asfaltı tamir ediyor. Belediye, aynı mahallelerde drenaj çalışması da gerçekleştiriyor.

  • Etiketler : YOL BAKIM ONARIM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER