Siber güvenlik merkezine sahip...
MEBİT

‘Siber Güvenlik Kampı’ için başvurular başlıyor

Siber güvenlik merkezine sahip telekomünikasyon operatörü olan Türk Telekom, Gelişim Üssü çatısı altında bu yıl ikincisini gerçekleştireceği ‘Çevrimiçi Siber Güvenlik Kampı’ ile gençlere eğitim fırsatı sunduğunu duyurdu. 27 Haziran’a kadar başvuruların süreceği kampta dereceye giren gençler toplamda 33 bin lira değerinde ödülün sahibi olacak.

Abone Ol

2021-06-14 00:00:09 | Son Güncelleme : 2024-03-16 08:58:58

‘Siber Güvenlik Kampı’ için başvurular başlıyor

“Siber Vatanın Kahramanları, Türk Telekom Siber Güvenlik Kampı’nda” sloganıyla hayata geçirilen ve 16-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek projede gençler, alanında uzman isimlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alacak. Kampı başarıyla tamamlayan katılımcıların tümüne ‘Türk Telekom Siber Güvenlik Başarı Sertifikası’ verilecek. Kamp sonunda; katılımcılardan birinci olana 15 bin lira, ikinciye 10 bin lira, üçüncüye ise 8 bin lira olmak üzere toplamda 33 bin lira değerinde ödül dağıtılacak. ‘Siber Güvenlik Kampı’ kapsamında gençlerin, sektörden uzman isimlerden 10 gün boyunca uygulamalı eğitimler alacağı, sektörün öncü isimlerinin konuşmacı olduğu panellere katılacağı, CTF (Bayrağı Yakala) yarışması heyecanını yaşayıp, eğlenceli aktivitelerle vakit geçirebilecekleri bildirildi.

Tümüyle ücretsiz ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek kampa, üniversitelerin lisans 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri ile en fazla 2 yıl önce lisans ve yüksek lisans programından mezun olanlar katılabilecek. Başvurular, yarından itibaren 27 Haziran’a kadar yapılabilecek. 

GENÇLERE EĞİTİM FIRSATI SUNMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ

Türk Telekom Akademi’nin eğitim tecrübesini ve sektördeki birikimlerini gençlerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, “Türkiye’nin en büyük siber güvenlik merkezine sahip kurumu olarak, bu alanda yetişmiş insan kaynağına katkı sağlamayı da görev kabul ediyoruz. Ulusal güvenliğin kritik bir unsuru olan ‘siber güvenlik’ alanında kendini geliştirmek isteyen gençlere eğitim fırsatı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Böylelikle hem gençlerimizin siber güvenlik kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamayı hem de ülkemizin yetişmiş siber güvenlik uzmanı ihtiyacına katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

  • Etiketler : SİBER GÜVENLİK KURS EĞİTİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER