Van'ın Erciş ilçesinde ekmek f...
MEBİT

Ekmek hamuruyla top gibi oynayan 3 kişi serbest bırakıldı

Van'ın Erciş ilçesinde ekmek fırınında çalışan personelin hamurla top gibi oynadığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan 3 kişi, serbest bırakıldı.

Abone Ol

2021-07-04 00:21:39 | Son Güncelleme : 2024-01-10 07:37:07

Ekmek hamuruyla top gibi oynayan 3 kişi serbest bırakıldı

Erciş ilçesinin Kocapınar Mahallesi'ndeki ekmek fırınında çalışan 2 kişinin ekmek hamuru ile oynadığı görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekmişti.

FIRINA 31 BİN 687 LİRA İDARİ PARA CEZASI UYGULANIP, MÜHÜRLENDİ
Paylaşımın hemen ardından Erciş Kaymakamlığı, belediye ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti. Kaymakamlık fırına yönelik 31 bin 687 TL idari para cezası uygulayıp işletmenin mühürlendiğini açıkladı.

3 KİŞİNİN İFADELERİ ALINDI
Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da kişiler hakkında 'bozulmuş veya değiştirilmiş gıda ve ilaçların ticareti suçundan' başlatılan soruşturma kapsamında bugün öğlen saatlerinde 3 kişinin ifadeleri alındı.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI
Ekmek fırını işletmecisi M.M., müşteki sıfatıyla, tepki çeken görüntüleri kayda alan M.G., ve ekmek hamuruna tekme ve fırının tavanına atan B.Ö. ise şüpheli sıfatıyla ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA

  • Etiketler : FIRIN EKMEK ERCİŞ ERCİŞ HABER CEZA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER