AK Parti Erciş İlçe Başkanı Ne...
MEBİT

Van’da 'Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettin bana etmedin' iddiası!

AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam, bir esnaf ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür edip milletvekili Abdulahat Arvas’a teşekkür etmediği gerekçesiyle görevden alındığını açıkladı.

Abone Ol

2021-11-22 22:00:45 | Son Güncelleme : 2024-04-15 17:00:15

Van’da 'Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettin bana etmedin' iddiası!

Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam, geçen hafta görevden alınması üzerine partiden istifa etti. Sağlam, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’a teşekkür etmediği için görevden alındığını iddia etti.

Sağlam, görevden alınma gerekçesine ilişkin yaptığı açıklamada milletvekili Arvas tarafından il başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin önünde "Nasıl bana teşekkür etmezsin, sen Cumhurbaşkanı ile birlikte Erciş balık bendinde balık mı tuttun? Cumhurbaşkanının arkadaşı mısın ki, cumhurbaşkanına teşekkür ediyorsun. Bu yatırımı ben getirdim, benim adımı nasıl anmazsın?” şeklindeki ifadelerle azarlandığını öne sürdü.

‘AK PARTİ'Yİ BEN SIRTIMDA TAŞIYORUM AK PARTİ BENİ DEĞİL DEDİ'
Sağlam olayın gelişimine ilişkin de şunları söyledi: “20 Mayıs 2020 tarihinde Erciş Organize Sanayi Bölgesi’ne ilçe teşkilatımız olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret esnasında yapmış olduğum konuşmamda cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğimi belirttim. Ziyaretten sonra Van Milletvekili Abdulahat Arvas, il başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin önünde 'Nasıl bana teşekkür etmezsin, sen cumhurbaşkanıyla birlikte Erciş balık bendinde balık mı tutun? Cumhurbaşkanının arkadaşı mısın ki, cumhurbaşkanına teşekkür ediyorsun? Bu yatırımı ben getirdim, benim adımı nasıl anmazsın? Ben AK Parti'yi sırtımda taşıyorum, AK Parti beni sırtında taşımıyor, benim AK Parti'ye ihtiyacım yok' gibi söylemlerde bulundu. Sonrasında da bana karşı bu tutumunu devam ettirdi.” Bu süreçte baskıya maruz kaldığını anlatan Sağlam, geçen hafta görevden alınmasına da bu olayın neden olduğunu öne sürdü. Sağlam ayrıca görevden alınmasının ardından partiden istifa ettiğini duyurdu. (GAZETE DUVAR)

  • Etiketler : ERCİŞ NEDİM SAĞLAM Van Haber VAN HABERLERİ GÜNCEL İSTİFA Abdulahat Arvas
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER