Adalet ve Kalkınma Partisi (AK...
MEBİT

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı'na o isim atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Koordinatörü Hacı Özkan, Erciş İlçe Başkanlığı'na Abidin Çalışkan'ın atandığını açıkladı.

Abone Ol

2024-09-12 01:38:04 | Son Güncelleme : 2024-09-18 16:24:37

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı'na o isim atandı

Özkan, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen mazbata töreninde, Erciş İlçe Başkanlığı görevine getirilen Abidin Çalışkan’a mazbatasını teslim etti.

Özkan, yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'in tensipleri ile Erciş İlçe Başkanlığı görevine getirilen Abidin Çalışkan'a mazbatasını tevdi ettik. İlçe başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Yeni ilçe başkanı Abidin Çalışkan, göreve başlamadan önce parti teşkilatında çeşitli görevlerde bulunarak deneyim kazandı. Çalışkan, Erciş’in dinamiklerini iyi tanıdığını ve bu bilgi birikimi ile ilçede partinin çalışmalarını daha etkin bir şekilde yürüteceğini vurguladı. 

“Erciş, güçlü bir geçmişe ve potansiyele sahip bir ilçe. Burada partimizin hedeflerini gerçekleştirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diyen Çalışkan, halkla daha yakın bir iletişim kurarak, sorunların çözümünde aktif rol almayı planladığını ifade etti.
 

  • Etiketler : ATAMA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER