Çıkardığı single çalışması 'Ka...
MEBİT

Cemal Can Canseven Survivor birleşme partisinde sahne aldı! Cemal Can Canseven kimdir?

Çıkardığı single çalışması 'Kahraman' ile dikkatleri üzerine çeken Cemal Can, şarkısını seslendirdikten sonra DJ olarak partide sahne aldı. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven bu akşam Survivor birleşme partisinde sahne aldı.. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Cemal Can Canseven Survivor geçmişi nedir?

Abone Ol

2021-03-29 02:40:39 | Son Güncelleme : 2024-04-26 19:22:00

Cemal Can Canseven Survivor birleşme partisinde sahne aldı! Cemal Can Canseven kimdir?

İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021'de bu akşam birleşme partisi yapıldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo ve geçen yılın şampiyonu Cemal Can Canseven partiye damga vuran isimler oldu.

 Canseven dijital platform dizisiyle son dönemin popüler ismi haline geldi. Sevenler, Cemal Can Canseven aslen nereli, boyu kaç, mesleği ne sorularını yöneltmeyi sürdürüyor.

Çıkardığı single çalışması 'Kahraman' ile dikkatleri üzerine çeken Cemal Can, şarkısını seslendirdikten sonra DJ olarak partide sahne aldı. Peki Cemal Can Canseven kimdir? İşte Cemal Can Canseven hakkında merak edilenler...

Cemal Can Cansevenkimdir?
Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, İzmir doğumlu. Annesi Rizeli, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can Canseven'in kendisinden 9 yaş büyük bir ablası var. Ablasını, "Küçük annem" diye tarif eden Canseven, liseye kadar İzmir'de yaşadı ardından da İstanbul'da üniversiteyi kazanıp yeni hayatına adım attı. Sosyal medya fenomenlerinden Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır. Cemal Can Canseven Survivor 2020’nin şampiyonu olmuştur. 2021 Mart'ta Kahraman adında şarkısını çıkarmıştır. Başarılı isim 1.86 boyundadır.

Cemal Can Canseven, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümününde okurken bir arkadaşının tavsiyesi ile okulunu dondurup DJ’lik eğitimi almaya başladı. Bu radikal karar sonrası YouTube ve sosyal medya hesapları üzerinden çektiği videolar ile popüler olaya başladı. Asıl patlama noktası Danla Bilic ile çektiği video sonrası oldu.
 

  • Etiketler : CEMAL CAN CANSEVEN CEMAL CAN CANSEVEN SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR CEMAL CAN CANSEVEN BİRLEŞME PARTİSİ SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ SURVİVOR TV8 CEMAL CAN CANSEVEN ACUN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER