Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkez...
MEBİT

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Cerrahi İmplant tedavisi başladı

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde cerrahi implant tedavisi başladı. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, “Sağlıklı yaşam stratejilerimizden bir tanesi de ağız ve diş sağlığını koruma ve geliştirmedir.” Dedi.

Abone Ol

2021-11-12 23:14:45 | Son Güncelleme : 2024-03-25 06:31:55

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Cerrahi İmplant tedavisi başladı

Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş ile ilgili birçok tedavi yapılırken buna cerrahi implant tedavisi de eklendi. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, diş sağlığı ve protez hizmetlerinin devam ettiğinin altını çizerken, ulaşılması güç olan hizmetleri halka daha kolay ulaşılabilir ve daha ekonomik bir şekilde sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

SÜNNETÇİOĞLU: AMACIMIZ DOĞAL DİŞLERİ AĞIZDA TUTMAKTIR
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere verdi: “Sağlıklı yaşam stratejilerimizden bir tanesi de ağız ve diş sağlığını koruma ve geliştirmedir. Tedavi edici ağız diş sağlığı hizmetleri ve protez hizmetlerimiz devam etmektedir. Van Ağız Diş Sağlığı merkezimizde ilk defa cerrahi implat uygulaması ile hizmetlerimizin kapsamını artırmış bulunmaktayız. Sağlık Bakanlığı olarak öncelikli amacımız doğal dişleri ağızda tutmaktır.”

“BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Cümlelerini sürdüren Sünnetçioğlu, “Farklı nedenlerle meydana gelen diş kayıpları durumunda uygulanan farklı bir alternatif tedavi seçeneği olan cerrahi implant hizmeti ile hastalarımıza estetik ve fonksiyonel çözüm sunulmaktadır. Ulaşılması güç olan bu hizmeti halkımıza daha kolay ulaşılabilir ve daha ekonomik bir şekilde sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İlimiz ve ilçelerimizle birlikte çevre il ve ilçelerden de ciddi bir hasta başvurusu olmaktadır. Halkımızın memnuniyeti ve sağlığını ön planda tutarak uzun süreli, başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz.”Şeklinde konuştu. 

  • Etiketler : İMPLANT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SAĞLIK GÜNCEL Van Haber VAN HABER VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER