Van Büyükşehir Belediye Eş Baş...
MEBİT

Mustafa Avcı, Ercişlilerle bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayı Mustafa Avcı ve Erciş Belediye Eş Başkan Adayı Mahmut Pala seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Abone Ol

2019-02-28 14:20:00 | Son Güncelleme : 2024-04-13 11:26:10

Mustafa Avcı, Ercişlilerle bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediye Eş başkan adayı Mustafa Avcı, Erciş Belediye Eş Başkan adayı Mahmut Pala , DTK temsilcileri HDP ve DBP ilçe yönetimleri Ercis'te seçim çalışmalarına devam etti.


Erciş merkezde bulunan seçim bürosunu ziyaret ederek başlayan Eş başkan adayı Mustafa Avcı burada halk ile buluştu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Eş başkanlar burada 31 Mart seçim sonuçlarının beklemeye gerek kalkmadığını Erciş halkının AKP ve kayyumları sandığa gömdüklerini belirtti.


Kayyum politikalarına değinen Eş başkan Adayı Avcı Erciş'te kayyumlarin Erciş'e hizmet etmek yerine sadece kambur olduklarını aktardi.İlçenin sorunlarını çözüp olmak yerine sadece kendi yandaşlarına çalıştıklarını ve büyük yolsuzluklar yapıldığını söyledi.


Avcı, “Erciş merkezine yağan kar yağışı nedeniyle temizlik calismasi yapamayan bir Kayyum Erciş halki için bir hizmet üretmesi beklenemez.” Diye konuştu. Seçim bürosunun ziyareti ardından sebze hali esnafı ,çarşı esnafı ve bir kaç oda ziyareti yapıldı.Yapilan ziyaretlerde Eş Başkan adaylarına sorunlarını aktaran esnaf, kayyumların olumsuz politikalarından kurtulmak için 31 Mart’ta HDP’yi destekleyeceklerini söyledi.


EDREMİT

Edremit ise seçim çalışmaları semt pazarı esnafını ziyaret ile sürdü. Burada halkla buluşan ve seçim broşürlerini dağıtan Edremit Belediye Eş Başkan Adayı Medeni Özer, halka seçim süreci hakkında bilgi verdi.

 

(Vanhaberdar.com)


 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER