Saadet Partisi Büyükşehir Bele...
MEBİT

Fetullah Erbaş'tan Gevaş ziyareti

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fetullah Erbaş Gevaş ilçesini ziyaret etti.

Abone Ol

2019-03-04 13:43:00 | Son Güncelleme : 2024-04-19 08:51:11

Fetullah Erbaş'tan Gevaş ziyareti

 

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fetullah ERBAŞ Gevaş ilçesini ziyaret etti.Seçim bürosunun acılışına katılan Fetullah Erbaş açılışta yaptığı konuşmada bu gün bir kez daha görmeliyiz ki Gevaş halkı geçmişte olduğu gibi Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisine sahip çıkmıştır.Tüm.Türkiye'de olduğu gibi Gevaş'ta da müthiş bir heyecan müthiş bir umut var.Bunun tek sebebi  Saadet Partisine olan inanç ve teveccühtür.


Herkes birşeyin farkında a partisi kazanırsa b partililer b partisi kazanırsa a partililer üzülecek.Fakat Saadet Partisi kazanırsa herkes sevinecek çünkü herkez Saadet Partili belediyelerde yolsuzluk,israf adam kayirma olmayacağını bilmektedir.


Kisacası "Çaresiz değiliz Çare var Saadet var" dedi.


İl başkanı Özay İlhan; Gevaş halkımızın şüphesi olmasın biz 50 yıldır bu millete hizmet etmiş bir teşkilatın mensuplarıyız bundan sonrada bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediyecilik hizmet işidir bizimde inancımız budur. 


 

Gevaş Belediye Bşk. Adayı Kemal Kuşci

Gevaş insanımız hizmete susamış durumda bu millet hizmet etsinler diye birilerini seçip başa getiriyor ama seçilenler hizmet etmiyor. Burdan şunu en kalbi duygularımla söylüyorum biz halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yetişen insanlarız emin olsunlar ki biz hizmet etmeye geliyoruz emanete ihanet etmeye değil.


Seçim bürosu açılışı ardından esnaf ziyareti yapan Erbaş'a halkın yoğun ilgisi vardı.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER