Ankara Büyükşehir Belediye Baş...
MEBİT

Pervin Buldan'dan Mansur Yavaş'a: Faşo

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek amaçlı Saraçhane'de düzenlenen mitingde "Dün Doğu'da bir yerde bana göre paçavra olan bayraklar sallanırken, o mitinge gidenlere polisler pamuk şekeri verirken buradaki müdahaleyi doğru bulmuyorum" şeklindeki sözleri tepki çekti. 

Abone Ol

2025-03-23 16:16:29 | Son Güncelleme : 2025-04-26 00:32:25

Pervin Buldan'dan Mansur Yavaş'a: Faşo

Yavaş yaptığı konuşmada Şırnak'taki Newroz'u kastederek "Dün Doğu'da bir yerde bana göre paçavra olan bayraklar sallanırken, o mitinge gidenlere polisler pamuk şekeri verirken buradaki müdahaleyi doğru bulmuyorum. Emniyet güçlerinden buradaki gençlere de pamuk şekeri ikram etmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Barosu da Mansur Yavaş’ın Saraçhane’de yaptığı konuşma hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yavaş'a bir tepki de İmralı heyetinde olan DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan'dan geldi. X hesabından söz konusu konuşmaya ilişkin görüntüleri paylaşan Buldan, "Faşo" ifadesini kullandı.

 

  • Etiketler : VAN BAROSU PERVİN BULDAN MANSUR YAVAŞ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER