Vanspor Kulübünün yeni Başkanı...
MEBİT

Başkan Erol Temel: Vanspor’u hak ettiği yere getireceğiz

Vanspor Kulübünün yeni Başkanı Erol Temel, 'Vanlıların özlem duyduğu şampiyonluğa ulaşmak için elimizden gelen gayreti sonuna kadar sarf edeceğiz. Hemşehrilerimizden tek isteğimiz 7'den 70'e herkes Vanspor'a destek versin. El ele, gönül gönüle vererek hep birlikte şampiyonluğa yürüyelim' dedi.

Abone Ol

2024-07-20 15:39:39 | Son Güncelleme : 2024-09-07 13:13:02

Başkan Erol Temel: Vanspor’u hak ettiği yere getireceğiz

Vanspor Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Temel ve yönetim kurulu üyeleri Elite World Otel’de basınla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Erol Temel, yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, Vanspor’un Pazartesi günü Van’da toplanıp Bolu’da kampa gireceğini kaydetti. 

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre; Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Temel, Kırmızı Grubun en güçlü takımlarından biri olduklarını söyleyerek, transfer çalışmalarının sürdüğünü, eksiklerin sezon başlamadan tamamlanacağını belirtti.

Toplantıda ilk söz alan TFF Sorumlusu Hatice Şule Gökırmak, “Van’a hizmet edecek olmaktan çok mutluyum. İstanbul temsilciliği görevinin verilmesiyle Van’ı TFF’de en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum” dedi. 

TEMEL: VANSPOR’UN ÖZLEM DUYDUĞU BİRLİK, BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, “Bizler 15 gün önce gayri resmi göreve başladık. Perşembe günü yaptığımız kongreyle başkan ve yönetimimizi resmileştirdik. Bizleri kongrede yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Biz her zaman Vanspor’un daha iyi yerlere gelmesi için mücadele ettik. Hiçbir zaman Vanspor’dan kopmadık. Vanspor’a gönül verdik, seviyoruz. Allah’ın izniyle yeni yönetimimizle beraber Vanspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Vanspor’un özlem duyduğu birlik, beraberliği sağlayacağız. Hepimiz Van olalım, Vanspor olalım. Ufak tefek eksiklerimiz olabilir. Bizler bu eksiklerimizi gidermek için elimizden geleni yapacağız. Çok kıymetli yol arkadaşlarımız var. İstanbul’dan, Ankara’dan, Kocaeli’den birbirinden kıymetli arkadaşlarla birlikte yola çıktık. İnşallah bu genç ruh ve yönetimle iyi işler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bakın 15 gün önce göreve başladık. Biz geldiğimizde iç transfer belirsizliğinden Vanspor’dan kopmalar olmuştu. Yönetimimizle beraber Ankara’da 10 gün kalarak iç transferde 10 futbolcumuzla anlaşmaya vardık. Teknik Direktörümüz Tahsin Tam ligin en iyi hocalarından biridir. Şu ana kadar birkaç dış transfer yaptık. İnşallah devamı gelecek. Transferlerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız. Takımımız Pazartesi günü Van’da toplanıp Bolu’da kampa girecek. Tesislerimizi tamamen bakım onarıma aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç durmadık, gece gündüz demeden Vanspor için çalıştık, çabaladık. Kısa sürede çok iyi işler yaptık. Vanspor forması göğüs sponsorunu da belirledik. Önümüzdeki günlerde sözleşmemizi imzalayıp kamuoyuna açıklayacağız" dedi.  

BİLİCİ: ŞAMPİYONLUK PARA SAÇARAK OLMUYOR. DOĞRU KADRO MÜHENDİSLİĞİ YAPARAK OLUR
Sportif direktörlük görevine getirilen Nur Ahmet Bilici, “2013 yılından bu yana Van’da farklı kulüplerde idarecilik ve yöneticilik görevlerinde bulundum. Geçtiğimiz yıl Vanspor futbol şube sorumluluğu görevini yürüttüm. Bu yıl başkanımızın ve yönetimimizin tensipleriyle sportif direktörlük görevini üstlendim. 10 gün önce Ankara’da toplanarak neler yapabileceğimizi konuştuk. Göreve geldiğimizde hiçbir futbolcu geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılardan dolayı takımda kalmak istemiyordu. Futbolcularla yaptığımız görüşmeler neticesinde iç transferde 10 futbolcumuzla yola devam kararı aldık. Bu kararı alırken de geçtiğimiz sezon göstermiş oldukları performansları göz önünde bulundurduk. Teknik direktör arayışımızda da 10 hocayla görüştük. Hepsi birbirinden kıymetli hocalardı ama Vanspor’a en iyi katkıyı sunacak, geçmişteki başarıları, oyun mantalitesi ve fikirlerimizin uyuştuğu en iyi hocanın Tahsin Tam olacağına karar verip Tahsin hocayı Vanspor renklerine bağladık. Hocamızla beraber yapmış olduğumuz istişareler sonucunda dış transferde neler yapabilirizi konuştuk. Şu an 4 transferle anlaşmış bulunmaktayız. Amacımız şampiyonluğa giden bir takım oluşturmak, bu konuda çok sıkı çalışıyoruz. Bunda kimsenin endişesi olmasın. Herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz. Bu şehrin parasını korumak zorundayız ama şampiyonluğa da götürmek zorundayız. Aldığımız görevin farkındayız. Şu anda da görüştüğümüz 7-8 futbolcu var. Anlaşmaya vardıktan sonra kamuoyuna açıklayacağız. Herkesi çok memnun edecek transferler yapacağız. Bunu yaparken de kulübün içindeki dengeyi koruyarak yapacağız. Şampiyonluk para saçarak olmuyor. Doğru kadro mühendisliği yaparak olur. Bizimde şu andaki amacımız kadro mühendisliği yapmak, önümüzdeki günlerde taraftarlarımıza güzel müjdeler vereceğiz. Kadromuz 25 futbolcudan oluşturulacak. 4 futbolcuyu altyapıdan A takıma almayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

AKYÜZ: ALTYAPIYA GEREKEN ÖNEMİ VERCEĞİZ
Altyapı koordinatörü Nazım Akyüz, altyapıya gereken önemi vereceklerini belirterek, “Altyapı bir takımın olmazsa olmazıdır. Geçtiğimiz sezon ben altyapıdan sorumluydum. İlk göreve geldiğimizde takımda altyapı diye bir şey yoktu. Biz göreve geldikten sonra eksiklerimizin birçoğunu giderdik. Bu yıl altyapıya daha fazla önem vereceğiz. Altyapıda kaliteli futbolcu yetiştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Şu an altyapıda çok iyi 4-5 futbolcumuz var. Hepsi birbirinden pırıl, pırıl, inşallah onları A takımına kazandıracağız” diye konuştu. 

VANSPOR’DA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU
Kulüp Başkanı Erol Temel Başkanlığında yapılan görevlendirmelerde As Başkanlığa Turgut Fırat, 2. Başkan Veysel Gencer, Başkan Vekili Saim Adıyaman, Başkan Yardımcılığına Alkan Ayhan, Fehim Günay, Orhan Ayyıldız, Genel Koordinatörlüğe Cezir Çiftçi, TFF’den Sorumlu İstanbul Temsilciliğine Hatice Şule Gökırmak, Basın Sözcülüğüne ve Genel Sekreterliğe Gökhan Hanoğlu, mali işlere Halil Pektaş, altyapı koordinatörlüğüne Nazım Akyüz, sportif direktörlüğe Nur Ahmet Bilici, hukuk işlerine Av. Yaşar Beygo, Av. Mazlum Kuşman, Halkla İlişkiler Ankara Temsilciliğine Fehim Güney, Musa Esin, sponsorluğa Gökhan Bayramoğlu, Kenan Yıldız, taraftar ve protokol işlerine Murat Antika, Orhan Tolga, idari işlere Hilmi Yayan, Ercan Yıldız, medya ve tanıtım işlerine Uğur Tunçdemir, Fikret Beler, sosyal medya sorumluluğuna Rıdvan Süslü, ulaşım ve deplasman işlerine Harun Adıyaman, Abdulbaki Aslan, futbol şube sorumluluğuna Mehmet Emin Dilekli, işbirliği ve organizasyon işlerine Safi Bilici, Selim Yıldız, kamu kurumları sorumluluğuna Nesim Ertopçu, Abdurrahim Seven, tesislerden sorumluluğa Gürgin Kent, kamp ve konaklama sorumluluğuna Oktay Aksoy, etkin maddi kaynak oluşturma sorumluluğuna Nevzat Makar, Kulüp Genel Müdürü Batuhan Özaltun, akreditasyon işlerine Adnan Çakar getirildi.  

  • Etiketler : EROL TEMEL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER