2019 yılında Ankara’da bir gru...
MEBİT

Başkent Vanlılar Platformu yeni başkanını seçti!

2019 yılında Ankara’da bir grup Vanlı İş İnsanı tarafından kurulan Başkent Vanlılar Platformu’nda dönem başkanlığına Umut Akay seçildi.

Abone Ol

2021-09-15 00:33:06 | Son Güncelleme : 2024-04-17 01:36:47

Başkent Vanlılar Platformu yeni başkanını seçti!

Başkent Vanlılar Platformu Eylül ayı olağan toplantısını M.Yasin Ertürk ev sahipliğinde Develi Restoran’da gerçekleştirdi. Geçmiş dönem faaliyet raporları ve bütçeleri üyelere sunulduktan sonra oy birliği ile yeni dönem başkanlığına Umut Akay seçildi. 12 üyesi bulunan platformun üye sayısı İş insanı Fatih Başıbüyük’ün de katılımıyla 13’e yükseldi.

Yeni dönem başkanı Umut Akay, Murat Türkoğlu’na sunduğu katkı ve hizmetlerden ötürü bir anı plaketi taktim etti. Olağan toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkent Vanlılar Platformu Genel Sekreteri Tolga Yüksek, platformun Ekim ayı ortasında Van’da iş dünyasından konukların da katılacağı bir ekonomi zirvesi gerçekleştirmesi planladığını söyledi.

Umut Akay kimdir?

Akay Pazarlama’nın ikinci nesil yöneticisi Umut Akay 1972 yılından bu yana faaliyet yürüten Akay Pazarlama’nın CEO’luğunu üstlenmekte. Coca Cola, Philip Morris gibi dünyaca ünlü markaların distribütörlüklerinin yanı sıra grup içerisinde Rescate isimli otel zinciri de bulunmakta. Akay Pazarlama Forbes 500 listesinde yer alan tek Van şirketi.

KAYNAK: ŞEHRİVAN GAZETESİ

  • Etiketler : BAŞKENT VAN VAN HABER VAN HABERLERİ ANKARA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER