CHP İl Başkanı Seracettin Bedi...
MEBİT

CHP Van İl Yönetimi, İpekyolu İlçe Başkanı Doğan'ı Ziyaret  Etti

CHP İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu ve il yönetimi, İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Abone Ol

2021-09-15 01:12:09 | Son Güncelleme : 2024-04-10 09:11:55

CHP Van İl Yönetimi, İpekyolu İlçe Başkanı Doğan'ı Ziyaret  Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, geçtiğimiz ay İpekyolu İlçe Başkanlığı'na atanan Ömer Doğan'ı il yönetimiyle birlikte ziyaret etti.

"İPEKYOLU'NDA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR HAREKETLİLİK VAR"
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Başkan Bedirhanoğlu, "İpekyolu İlçesi hem Van için hem de partimiz için büyük öneme sahiptir. İlçemiz nüfus olarak Van'ın en büyük merkez ilçesidir. Ama görüyorum ki partimiz geçmiş dönemlerde İpekyolu'nda yeteri kadar üye çalışması yapmamış. Yani böylesi önemli bir ilçede yeteri kadar temsiliyetimiz yok. Fakat İpekyolu İlçe Başkanlığı'na Ömer Doğan Bey'in atanmasından sonra gözle görülür bir hareketlilik var. İlçemizde son bir ayda 200'e yakın kişi üye başvurusu yaptı. Partimize teveccüh oldukça fazla." dedi. 

"BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"
CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl teşkilatının bizlere yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle il başkanımızın duruşu bizlere enerji veriyor ve bu da çalışmalarımıza büyük bir sinerji kazandırıyor. İnşallah İpekyolu ilçesi'nde üye sayısı ile birinci parti olacağız. Yapılacak ilk seçimlerde de iktidar olacağız." diye konuştu. 

Program ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla program son buldu.

  • Etiketler : VAN VAN HABER CHP CHP HEYETİ SERACETTİN BEDİRHANOĞLU ÖMER DOĞAN İPEKYOLU CEMAL ŞEN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER