Türkiye’nin birçok yerinden ge...
MEBİT

Van'da Bayan Kuaförlere Mesleki Eğitim

Türkiye’nin birçok yerinden gelen eğitmen kuaförler, Barış Işık ve Okan Kumral Organizasyonuyla ücretsiz genç kuaför ve kuaför adaylarına eğitimler verdi.

Abone Ol

2021-11-24 19:06:35 | Son Güncelleme : 2024-04-13 14:30:59

Van'da Bayan Kuaförlere Mesleki Eğitim

Van’da bayan kuaför ve güzellik merkezlerine yönelik yapılan etkinliğe yaklaşık 400 kişi katıldı.

Organizatör Okan Kumral, Van yaşıyorum yaklaşık 400 bayan kuaförü ve güzellik uzmanlarımızı misafir ettik. Amacımız meslektaşlarımıza eğitim vermek.  Bir çok meslektaşımız maalesef dışarıya gidip eğitim alamıyor. Biz bu eksikliği gördük ve bu eksikliği tamamlamak adına meslektaşlarımıza böyle bir program hazırladık çok güzel geçti çok yoğun bir ilgi vardı.

Van çevre il ve ilçelerden yoğun katılım oldu. İlgi bizi fazlasıyla mutlu etti.

Van Erciş’ten katıldığını belirten Fatma Yan, Güzellik uzmanıyım işletmem var. Harika bir eğitim oldu. Çok amaçlı ve çok değerli hocalar var. Muhteşem bir emek verilmiş Barış hocam ve Okan bey’e teşekkürler. Sabah başlayan program akşama kadar sürdü bilgilerimize bilgi katmış olduk.


Orçun Hasbahçeli, Van’a etkinlik için geldik. Çok güzel insanlarla ve organizasyonla karşılaştık çok yoğun bir ilgi vardı salonumuz yetmedi.  Emeği geçenlere teşekkürler

Emine Demirel Çakar, 30 Yıldır bu meslekteyim karı koca birlikte Konya’da çalışıyoruz.  salonumda en çok yaptığım topuz tasarım.  topuz uzmanıyım diyebilirim. Meslektaşlarımla bilgilerimi paylaşıyorum.

Hepimizin birbirimize ihtiyacımız var. Bundan sebep özellikle bu bölgelerde olmayı tercih ediyorum. Barış ve Okan bey sayesinde buradayım. Meslektaşlarımla buluşup bilgilerimi paylaşmak için geldim. İlgi muhteşem bu tarafın insanlarını seviyorum. Emeği geçenlere teşekkürler.

 

VANEKSPES HABER MERKEZİ

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER