Van’da spor haberleri: Vanspor...
MEBİT

Vanspor Antrenörü Zeki Yılmaz’a büyük ceza

Van’da spor haberleri: Vanspor- Bodrumspor arasında oynanan maçta Vanspor Antrenörü Zeki Yılmaz’a ve kulübe büyük cezalar yağdı.

Abone Ol

2021-11-27 10:32:05 | Son Güncelleme : 2024-04-14 05:26:57

Vanspor Antrenörü Zeki Yılmaz’a büyük ceza

Vanspor’a ceza yağdırdı!

Vanspor- Bodrumspor arasında oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Vanspor’a 8.000 TL para cezası verdi. İŞTE DİĞER DETAYLAR…

 

Zeki Yılmaz’a ceza

Vanspor Antrenörü Zeki Yılmaz’ın rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırdı.

 

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu:

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan yapılan o açıklama, “Silahtaroğlu Vanspor FK'nın, 14.11.2021 tarihinde oynanan Silahtaroğlu Vanspor Fk-Bodrumspor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Aynı müsabakada Silahtaroğlu Vanspor FK antrenörü Zeki Yılmaz'ın, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” Denildi.

 

ŞEHRİVAN GAZETESİ

  • Etiketler : VAN HABER VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER