Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi R...
MEBİT

Rektör Şevli İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmeni Neşe Sofuoğlu’nu, eşi Duygu Şevli ile birlikte evinde ziyaret etti. 

Abone Ol

2021-11-28 23:30:24 | Son Güncelleme : 2024-04-25 09:08:30

Rektör Şevli İlkokul Öğretmenini Ziyaret Etti

Neşe Sofuoğlu da Rektör Şevli’yi ziyaret etmişti
Neşe Sofuoğlu da, Cumhurbaşkanlığında Strateji ve Bütçe Uzmanı olan kızı Ayşe Sofuoğlu ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olan kızı Hatice Azizoğlu ile birlikte, 25 Nisan 2019 tarihinde rektörlük görevine başlayan Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı.

Emekli öğretmen Sofuoğlu, “hayırlı olsun” ziyaretinde, öğrencisi Şevli’yi güzel bir makamda görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; kutsal bir meslek olan öğretmenliğin en gurur verici tarafının da öğrencilerimizi, topluma fayda sağlayabilecekleri kıymetli makamlarda görmek olduğunu dile getirmişti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmeni Neşe Sofuoğlu’nu, eşi Duygu Şevli ile birlikte evinde ziyaret eden Rektör Şevli, Sofuoğlu’nun Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

“Kıymetli öğretmenimin bana aktardığı bilgiler ve değerler yolumu hep aydınlattı”
İlkokul öğretmeni Neşe Sofuğlu’nun, kendisi üzerinde çok büyük emekleri olduğunu vurgulayan Rektör Şevli, “Bütün öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Ancak bazı öğretmenlerin olumlu tesiri uzun yıllar üzerimizde kalır. Kıymetli öğretmenim Neşe öğretmen, o öğretmenlerden biridir. Onun bana aktardığı bilgiler ve değerler yolumu hep aydınlattı. Neşe öğretmen, okulu sadece ders odaklı değil öğrencilerinin her türlü sorununu can kulağıyla dinleyen bir öğretmendi. Güler yüzlü, sabırlı ve şefkatli mizacıyla okumaya olan isteğimi her zaman artırdı. Kendisine, ailesiyle birlikte uzun ömürler diler bana kattığı değerli bilgiler için şükranlarımı sunarım. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla da Neşe öğretmenimin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.”  Sözlerini kullandı.

“Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli oldukça başarılı bir öğrenciydi”
Rektör Şevli’nin ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren Neşe Sofuoğlu, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin oldukça başarılı bir öğrenci olduğunu ve öğrencilik dönemlerinden itibaren çok güzel yerlere geleceğinden emin olduğunu ifade etti.

“Üniversitemiz ve Van’ımız, onun katkıları ve emekleri sayesinde daha güzel olacak”
Emekli öğretmen Sofuoğlu, “Sevgili öğrencim Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin, Üniversite ve Van adına çok faydalı hizmetlerde bulunacağına, Üniversitemizin ve Van’ımızın, onun katkıları ve emekleri sayesinde daha güzel olacağına gönülden inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” İfadelerinde bulundu. 

İlkokul öğretmeni Sofuoğlu’na çiçek ve hediye takdim eden Rektör Şevli ve eşi, kendilerini evlerinde kabul ettikleri için Sofuoğlu ailesine teşekkürlerini ilettiler.

  • Etiketler : PROF.DR.HAMDULLAH ŞEVLİ REKTÖR ŞEVLİ ZİYARET Van Haber VAN HABER VAN HABERLERİ YYÜ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER