Van'da kar tatili. Van'da okul...
MEBİT

Van'ın 3 ilçesi'nde eğitime kar engeli!

Van'da kar tatili. Van'da okullar tatil mi? Van okul tatil? Van kar yağışı okul tatil. Van'da okullar tatil mi? (13 Ocak) Van'ın Gevaş, Muradiye ve Erciş ilçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarım gün tatil edildi.

Abone Ol

2022-01-13 16:12:44 | Son Güncelleme : 2024-04-10 14:37:20

Van'ın 3 ilçesi'nde eğitime kar engeli!

Van’ın Gevaş ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, okullar da yarım gün tatil edildi.
Sabah saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran kar yağışı ilçede hayatı durma noktasına getirdi. Okulların yarım gün tatil edildiği ilçede, ulaşım ise güçlükle sağlanıyor.
Vatandaşlar, kar yağışının özellikle kuraklık açısından son derece önemli olduğunu söylerken, tatil haberiyle çocuklar kar yağışı altında evlerinin yolunu tuttu.

Van'ın Muradiye ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime yarım gün ara verildi.
Sabah saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran kar yağışı ilçede hayatı durma noktasına getirdi. Okulların yarım gün tatil edildiği ilçede, ulaşım ise güçlükle sağlanıyor. Tatil haberiyle çocuklar kar yağışı altında evlerinin yolunu tuttu.

Van'ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarım gün tatil edildi.
Kentte etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Erciş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle perşembe günü ilk ve orta dereceli bütün okulların tatil edildiği belirtildi.

  • Etiketler : Van Haber VAN VAN HABER GÜNCEL KAR YAĞIŞI TATİL KAR TATİLİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER