Van’da 3 gün sürecek ve dolu d...
MEBİT

Van'da 3 günlük gençlik festivali yapılacak

Van’da 3 gün sürecek ve dolu dolu içeriklere sahip bir Gençlik Festivali yapılacağı duyuruldu.

Abone Ol

2024-08-16 15:23:41 | Son Güncelleme : 2024-09-18 16:17:06

Van'da 3 günlük gençlik festivali yapılacak

2018 yılında ilk kez düzenlenen konser, kamp, eğlence ve Van Denizi’nin dahil olduğu bir gençlik festivalinin bir benzeri yıllar sonra yeniden gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştiği yıl büyük bir katılım alan ve kentteki gençlerin ilgi odağı olan festival o tarihten sonra bir türlü gerçekleşmezken yapılan girişimlere rağmen başarısız olmuştur. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali ile birlikte yeniden hareketli günler geçiren Van’da bir büyük festivalin daha yapılacağı öğrenildi.

2024 Vanifesto Gençlik Festivali adlı festivalin 13-14-15 Eylül tarihlerinde Van Gevaş’ta yapılacağı paylaşıldı. Deniz kıyısında kamp yapma imkanı sağlayan, onlarca etkinliğin, konserin ve eğlencenin gerçekleştirileceği kampta ayrıca Rewşan, Ufuk Baydemir, Reh Ferece, Yüksek Sadakat, Mavi Gri, İlkay Akkaya, Seksendört, Yaşlı Amca ve Jehrmar’ın sahne alacağı duyruldu.

Festivalin biletlerin satışa sunulduğunu açıklayan festival ekibi farklı konsepterde konaklama ve günlük girişler de yapılabileceğini açıkladı.

  • Etiketler : FESTİVAL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER