Vanlı iş insanı Fettah Tamince...
MEBİT

Vanlı iş insanı Tamince'den İstanbul’a dev otel yatırımı!

Vanlı iş insanı Fettah Tamince’nin liderliğinde büyüyen Rixos otelleri, lüks otelcilik sektöründe adeta bir başarı hikayesi yazarken bu anlamdaki önemli yatırımlardan birini bu kez de İstanbul’da açılıyor.

Abone Ol

2024-08-29 00:19:51 | Son Güncelleme : 2024-09-13 23:16:35

Vanlı iş insanı Tamince'den İstanbul’a dev otel yatırımı!

Global ölçekteki yatırımları ile uluslararası camiada da önemli isimlerden biri haline gelen Vanlı iş adamı Fettah Tamince’nin Rixos markası büyümeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Tamince, Rixos markasına İstanbul'da yeni bir otel daha ekleyerek Rixos Tersane adıyla dev bir yatırıma daha imza atmaya hazırlanıyor.

AÇILIŞA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILACAK

1 Eylül 2024 tarihinde Rixos İstanbul Tersane otelinin açılışını yapmaya hazırlanan Tamince’nin görkemli açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bilgisi de edinildi. Haliç’te konumlana Tersane’de 600 yıllık tersanelerin mimarisini harmanlayarak oluşturan bir yapı olarak dikkat çekerken açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Türkiye’nin önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

RIXOS MARKASI TÜRKİYE’NİN GURURU HALİNE GELDİ

Son yıllarda özellikle Orta Doğu, Avrupa ve Asya'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Tamince, Rixos markasını dünyanın en prestijli otel zincirlerinden biri haline getirdi. Dubai, Moskova, Kazakistan ve Mısır gibi stratejik noktalarda açtığı yeni otellerle globaldeki varlığını her geçen gün güçlendiren iş insanı, Türkiye turizminin de gurur kaynağı haline geldi. Tamince'nin otelcilik sektöründeki başarısının arkasında, müşteri memnuniyetine verdiği önem yatıyor. Her detayı titizlikle düşünen Rixos otelleri, sundukları benzersiz hizmetlerle misafirlerinin unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamasını sağlıyor. Ayrıca, Tamince'nin liderliğindeki Rixos, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Çevreye duyarlı uygulamalar ve sürdürülebilirlik odaklı projeler, markanın uzun vadeli vizyonunun bir parçası olarak dikkat çekiyor. (Şehrivan Gazetesi)

  • Etiketler : OTEL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER