Van’ın Gevaş ilçesinde 13-14-1...
MEBİT

Van’daki gençlik festivali iptal edildi!

Van’ın Gevaş ilçesinde 13-14-15 Eylül'de yapılması planlanan gençlik festivali iptal edildi.

Abone Ol

2024-08-31 01:12:06 | Son Güncelleme : 2024-09-14 04:40:30

Van’daki gençlik festivali iptal edildi!

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan ve birçok ünlü sanatçının katılacağı açıklanan Van’daki büyük gençlik festival için organizasyon firması tarafından yapılan açıklamada iptal kararı alındığı ifade edildi.

Vanfiesto Gençlik Festivali adıyla 13-14-15 Eylül’de yapılması planlanan Van Gevaş ilçesinde yapılan planlanan ve birçok ünlü sanatçının katılacağı festival organizasyon sorunlar gerekçe gösterilerek iptal edildiği açıklandı.

Gençlik Festivali'nde Rewşan, Ufuk Baydemir, Reh Ferece, Yüksek Sadakat, Mavi Gri, İlkay Akkaya, Seksendört, Yaşlı Amca ve Jehrmar gibi isimlerin 3 gün sürecek olan festival Organizasyon sorunlar gerekçe gösterilerek iptal edildi. Organizasyon firması Vanifesto sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “13-14-15 Eylül’de yapılması planlanan “Vanifesto gençlik festivali” organizasyon sorunlarından dolayı iptal edilmiştir. Elimizde olmayan bu durum için üzüntümüzü bildiriyor ve siz takipçilerimize anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Biletini almış olduğunuz internet sitesi platformlarından iade talebinden bulunmayı unutmayın” denildi.

Kaynak: Şehrivan Gazetesi

  • Etiketler : İPTAL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER