Rixos markasıyla büyük otel ya...
MEBİT

Vanlı iş insanının otel açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı

Rixos markasıyla büyük otel yatırımları yapan Vanlı iş insanı Fettah Tamince İstanbul'a eşsiz bir eser kazandırdı. Haliçe nazır olarak inşa edilen Rixos Tersane İstanbul, devlet erkanının katılımıyla büyük bir törenle açılışı yapıldı.

Abone Ol

2024-09-04 16:09:35 | Son Güncelleme : 2024-09-17 16:37:27

Vanlı iş insanının otel açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, Haliçe nazır olarak inşa edilen Rixos Tersane İstanbul, devlet erkanının katılımıyla büyük bir törenle açıldı. 600 yıllık tersane bölgesinde inşa edilen ve bir otelden ziyade bir kültür sanat ve gastronomi merkezi olarak faaliyet gösterecek olan otelin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vanlı iş insanına övgüler yağdırdı.

ERDOĞAN’DAN VANLI İSME ÖVGÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vanlı iş insanının Beyoğlu'ndaki Rixos Tersane İstanbul'un açılış töreninde yaptığı konuşmada, otelin şehre, ülkeye, turizm sektörüne ve Rixos ailesine hayırlı olmasını dilerken burda Tamince ile ilgili övgü dolu sözlere yer verdi. Rixos Oteller Grubunu ve Fettah Tamince'yi bu önemli yatırımları dolayısıyla tebrik eden Erdoğan, "Toplam 432 odası ve 539 yatak kapasitesiyle Rixos Tersane İstanbul'un, 600 yıllık tersane İstanbul bölgesinin güzelliğine güzellik katacağına inanıyorum." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN O YATIRIMIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

İstanbul'un önemli merkezlerinin kalbinde konumlanan otelin konforu, gastronomiyi, tarihi ve sanatı buluşturan özelliğiyle İstanbul'da ciddi bir ihtiyacı karşılayacağını dile getiren Erdoğan, "Sadece konaklama değil, kültürel etkinlikler noktasında da Rixos Tersane İstanbul'un adından söz ettireceği anlaşılıyor. İstanbul gayretlerimiz neticesinde hamdolsun bugün kültür ve kongre turizmi açısından dünyanın gözde destinasyonlarından biri haline geldi." ifadelerini kullandı.

RIXOS, TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ PROGRAMLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetleri döneminde aralarında NATO Zirvesi, Birleşmiş Milletler İnsani Zirvesi, 13. İslam Zirvesi, 3. Türkiye Afrika Ortaklık Zirvesi, Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi gibi pek çok uluslararası toplantıya İstanbul'da ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak, şöyle devam etti: “Dünyanın dört bir ucundan devlet başkanlarını, bakanları, kendi alanında duayen isimleri İstanbul'umuzda ağırladık. Rixos Tersane İstanbul'la birlikte artık bu alanda imkanlarımız daha da genişleyecektir. 1600 metrekare açık alan ve 900 metrekare fuaye alanı olmak üzere toplam 2027 metrekare etkinlik alanına sahip otelimiz, aynı zamanda kongreler toplantılar içinde cazip bir adres olacaktır. 3 kıta, 8 ülkeye yayılan turizm yatırımlarıyla Rixos otellerinin Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağladığını görüyoruz.”

  • Etiketler : VAN OTEL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER