Hakkari'nin Yüksekova ilçesind...
MEBİT

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Abone Ol

2024-07-12 01:30:24 | Son Güncelleme : 2024-09-08 02:51:14

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Hakkari'nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Meclis Başkanı Timur Sevi, evinin önünde kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.Edinilen bilgilere göre, ilçede tanınan ve sevilen simalarından olan YÜTSO Meclis Başkanı Timur Sevi, akşam saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Olay yerine gelen ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan Sevi, ameliyata alındı. Yaşamını yitiren Sevi'yle ilgili, olayla ilgili ise 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. 

HAYATINI KAYBETTİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece geç saatlerde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Sevi'nin hayatını kaybettiği haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CENAZESİ OTOPSİ İÇİN HAKKARİ'YE GÖTÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün akşam evinin önünde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan ve bugün yaşamını yitiren Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi. Sevi'nin cenazesinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Yüksekova'da toprağa verileceği belirtildi.Öte yandan, ölüm haberi üzerine Sevi'nin yakınları hastane önüne akın etti.

VALİ ÇELİK'TEN TAZİYE MESAJI

Hakkari Valisi Ali Çelik, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi için sosyal medyada hesaplarında taziye mesajı yayınladı.Vali Çelik paylaşımında, "Menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli Meclis Başkanı Timur Sevi'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" İfadelerini kullandı.

  • Etiketler : TİCARET YÜKSEKOVA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER