Edremit Belediyesi ve Tüm Bel-...
MEBİT

Edremit Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında sözleşme imzalandı

Edremit Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. 2025 yılının sonuna kadar geçerli olacak sözleşmede pek çok sosyal ve mali hak güvence altına alındı.

Abone Ol

2024-06-27 01:14:28 | Son Güncelleme : 2024-09-08 01:35:38

Edremit Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında sözleşme imzalandı

Edremit Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında çalışanların sosyal ve mali haklarına ilişkin TİS imzalandı. 2024 ile 2025 yılları arasında geçerliliği olacak sözleşme, belediye çalışanlarına sosyal ve mali haklar içeriyor. 

Edremit Belediyesi ile Tüm Bel-Sen yetkilileri, sözleşmeyi imzalamak amacıyla belediye hizmet binasında bir araya geldi. Burada düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Rabia Başak Koç ve yardımcısı Cemil Komi, TÜM BEL-SEN Van Şube  Başkanı Ekrem Pala, sendika merkez yürütme kurulu üyeleri Şükrü Kaçıcı,  Vural Aytürk, Seyfettin İtah ve Fehim Yalçın ile sendikanın Edremit Belediyesi işyeri temsilcisi Selçuk Cacim katıldı. Taraflar arasında imzaların atıldığı tören, fotoğraf çekimleri ile sona erdi. 

Koç: Emekçiler için elimizden geleni yaptık’
Törenin ardından konuşan Koç, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Koç, “Yaptığımız sözleşmenin taraflara hayırlı olmasını diliyoruz. Ülkede artan enflasyona karşın belediye emekçilerinin, insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi adına elimizden geleni yaptık. Sendikamıza da bu anlamda teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Komi: Emek ve emekçiden yana tavır aldık
Komi ise belediyenin borçlarına dikkat çekerek, “Bilindiği üzere belediyeyi enkaz olarak devraldık. Hizmet üretirken bu mali çıkmazla da mücadele veriyoruz. Borçlarımıza rağmen sözleşmede emekten ve emekçiden yana bir tavır aldık. Durduğumuz yer burası çünkü. Sözleşmenin herkese hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

  • Etiketler : BELEDİYE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER