2024-12-23 14:43:08 | Son Güncelleme : 2025-03-13 23:17:04
Kulüp Müdürü Hamit Kutpınar, devre arasına lider olarak girdiklerini ve ikinci yarıda da aynı başarıyı hedeflediklerini belirterek, “5 maçlık galibiyet serisiyle devreyi tamamladık. Şimdi önümüzde 5 maç daha var. Bu maçları ilk iki sırada tamamlayarak Play-Off’a yükselmek istiyoruz. Çapraz eşleşmelerde de başarılı olup takımımızı daha ileri seviyelere taşımayı hedefliyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Ertan Korkmaz ise sezon başında koydukları hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. “5 maçımızı da kazanarak ilk yarıyı başarıyla tamamladık. İkinci yarıda da aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Futbolcularımız da bu emeklerin karşılığını sahada verdi. Van halkını ve İpekyolu’ndaki sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Fevzi Fidan ise yönetimin desteğiyle başarıya ulaştıklarını vurgulayarak, “Görevi devraldığımız günden bu yana altyapıya önem verdik ve güçlü bir temel oluşturduk. İlk hedefimiz olan 5 maçlık seriyi kayıpsız tamamladık. Şimdi ikinci yarıya odaklanıyoruz. Hedefimiz sezon sonunda BAL Ligine yükselmek” ifadelerini kullandı.
İpekyolu Gençlik ve Spor Kulübü, hem saha içindeki başarılarıyla hem de güçlü yönetim desteğiyle Van’ı futbol arenasında daha yukarılara taşımayı hedefliyor.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.