Van Büyükşehir Belediyesi 2025...
MEBİT

Stratejik Plan’ın Kadın Ayağı İçin Kadın Kurumlarına Ziyaret

Van Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planlamasına yönelik hazırlık çalışmaları sürüyor. Yarın gerçekleştirilecek Kadın Stratejik Plan Çalıştayı öncesinde Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Abone Ol

2024-07-20 13:41:25 | Son Güncelleme : 2024-10-18 08:41:03

Stratejik Plan’ın Kadın Ayağı İçin Kadın Kurumlarına Ziyaret

Van’ın geleceğine yön verecek strateji ve eylemlerin belirleneceği, Van Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yarın saat 10.00’da Kadın Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirilecek. Çalıştay öncesi çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri, Van Barosu, İnsan Hakları Derneği (İHD),  Özgürlük için Hukukçular Derneği (ÖHD), TMMOB İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Tevgera Jinên Azad (TJA), Jin News, Genç Kadın Meclisi ve Star Kadın Derneği’ni ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. 

Özellikle kentte kadınlara yönelik hayata geçirilecek çalışma ve projelerin görüşüldüğü ziyaretlerde STK temsilcileri, Kadın Stratejik Plan Çalıştayı’na da davet edildi. 

Kadın Stratejik Plan Çalıştayı düzenleniyor 

Yarın Saat 10.00’da Elite World Otel’de Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kadın Stratejik Plan Çalıştayı’nda, açılış konuşmaları, Kadın Stratejik Planlamasının Önemi, Yerel Yönetimler Kadın Politikaları, Yerel Yönetimler Deneyimi Ve Yıkıcı Kayyım Politikaları, Kadın Stratejik Planlamasına Dair Tartışma ve Öneriler konuşulacak. Çalıştayda Kürt siyasetçi Sebahat Tuncel, DEM Parti Muş Milletvekili Sümeyye Boz ve Kadın Politikaları Daire Başkanı Refika Sönmez de birer sunum yapacak.

 

  • Etiketler : MASTER PLAN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER