Van Büyükşehir Belediyesi Eşba...
MEBİT

Eşbaşkan Zeydan’dan Sanayi Esnafına Ziyaret

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Tuşba Hurdacılar Sitesi’ne ziyarette bulundu.

Abone Ol

2024-07-22 15:08:06 | Son Güncelleme : 2024-09-04 11:43:38

Eşbaşkan Zeydan’dan Sanayi Esnafına Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, Van Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Tuşba Hurdacılar Sitesi'ni ziyaret etti. Ziyarete, Tuşba Belediye Eşbaşkanı Ümit Keser, meclis üyeleri, genel sekreter ve yardımcıları, daire başkanları ile ilgili teknik personeller de eşlik etti. 

Zeydan, ziyaretleri sırasında esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Eşbaşkan Zeydan, ziyaret sırasında esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek, belediyenin bu talepleri karşılamak için atacağı adımlardan bahsetti. Sanayi esnafı ile yapılan bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimin halkla olan bağını kuvvetlendirdiğini ve daha verimli bir yönetim sağladığını belirten Zeydan, ayrıca, esnafın ekonomik durumu, işyerlerinin altyapı ihtiyaçları ve belediyenin bu konularda yapabileceği çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Eşbaşkan Zeydan, sanayi bölgesindeki altyapı çalışmaları, temizlik hizmetleri, trafik düzenlemeleri ve esnafın daha iyi hizmet alabilmesi için planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

Yerel yönetim ve esnaf arasında daha iyi bir iletişim kurulmasına ve ortak çözümler üretilmesine katkı sağlamak amacıyla yapılan ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

  • Etiketler : VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ABDULLAH ZEYDAN
  • Bu Haberle İlişkili Video Galeriler
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER