Van Büyükşehir Belediyesi, SMA...
MEBİT

Van Büyükşehir Belediyesi'nden SMA’lılar yararına açık hava etkinliği

Van Büyükşehir Belediyesi, SMA hastaları yararına açık hava konseri ve folklor gösterisi düzenledi. Etkinlik Vanlılardan büyük ilgi görürken, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan da tüm Türkiye ve Avrupa'daki yurttaşları başta durumu kritik eşikte olan Sena Bilir olmak üzere SMA'lılara yardım etmeye çağırdı.

Abone Ol

2024-07-22 15:21:14 | Son Güncelleme : 2024-09-07 21:59:46

Van Büyükşehir Belediyesi'nden SMA’lılar yararına açık hava etkinliği

Konser ve folklor gösterisi, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edildi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri sahne aldığı etkinlikte durumu kritik eşikte olan SMA hastası Sena Bilir ile Nursima ve Aysima Öner için kermes ve sergi de düzenlenerek, bu özel çocuklara destek sağlandı. Etkinliğe durumu kritik olan Sena bebek katılamazken, ailesi ve Nursima ile Aysima ikizler ile aileleri de katıldı.

Eşbaşkan Zeydan'dan Destek Çağrısı

Çok sayıda Vanlı'nın katıldığı konserde konuşan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan,  bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti. Eşbaşkan Zeydan, SMA hastası Sena Bilir’in hastalığının kritik eşiğe geldiğini belirterek, “Bu SMA hastası çocuklarımız yararına düzenlenen bu konser bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile kardeşlerimiz şifalarına kavuşacaktır. Kültürel etkinliklerin en güzel yanı da halkı bir araya getirmesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

SMA hastaları ile yakından ilgilenen Eşbaşkan Zeydan, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman SMA hastalarının yanında olduklarını ifade ederek, "SMA hastaları için bir çok etkinlik ve kampanya düzenledik. Onların sağlığına kavuşması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Buradan Avrupa'da yaşayan yurttaşlarımıza da sesleniyorum. Onlar da bu çocuklarımız için yardımda bulunabilir. Özellikle Sena bebek ciddi manada desteklerinize ihtiyaç duyuyor. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum ve herkesi SMA hastaları için yardım etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

SMA hastalarının aileleri,  Eşbaşkan Zeydan'a kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Konser, Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halayların ardından sona erdi.

  • Etiketler : KONSER
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER