2003 yılından bu yana sektörün...
MEBİT

Hayalinizdeki Araca Sahip Olmak İçin Vasıtam’ı Tercih Edin

2003 yılından bu yana sektöründeki faaliyetlerine devam eden ve 2016 yılında mobil ile uyumlu hale getirilmiş olan vasitam.com alanında bir ilk olma özelliğine sahiptir.

Abone Ol

2021-06-29 23:25:19 | Son Güncelleme : 2024-04-26 16:00:54

Hayalinizdeki Araca Sahip Olmak İçin Vasıtam’ı Tercih Edin

Kullanıcılar olup aynı web adresi üzerinde hem araç alım - satımını hem de sigorta işlemlerinin yapabilmektedir. Bunların yanı sıra binlerce ürünün en uygun fiyatlarla ve en güvenli şekilde satışı da Vasıtam üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Vasıtam web sitesindeki Vasıta İlanları aracılığıyla araç satın almak isteyen kişiler marka ya da bütçe bazında filtreleme yaparak aradıklara araca erişebilirler. Otomobil, arazi / SUV & pickup, ticari araçlar gibi farklı kategoriler altındaki sıfır ve ikinci el araçlara Vasıtam aracılığı ile ulaşılabilir.

Kullanıcılar satın almak istedikleri araçlara en hızlı şekilde ulaşabilmek için il, ilçe, fiyat, model yıl, yakıt tipi, vites tipi, kilometre, kasa tipi, motor gücü, çekiş tipi, garanti, plaka uyruk, galeriden mi sahibinden mi, ikinci el mi sıfır mı olduğu ve takas yapılıp yapılamayacağı gibi ek kriterlere göre filtreleme yapabilirler. Hem sıfır hem ikinci el araç almak isteyenler otomobil, ticari araç, minibüs, kamyonet, motosiklet gibi farklı araç türlerini Vasıtam’ın filtreleme özellikleri sayesinde listeleyerek diledikleri araçları inceleyebilmektedirler.

Araçlarını en uygun fiyatla ve en kısa süre içerisinde satmak isteyen kişilerin tek yapması gereken ise vasitam.com üzerinde araç satış ilanlarını oluşturup yayımlamak olacaktır. Ruhsat seri no ve ruhsat sıra no gibi opsiyonel bilgileri ilanlarına girdikleri takdirde kullanıcıların ilanları Vasıtam tarafından güvenli ilan kategorisine dahil edilmektedir. Güvenli ilanlar daha sık gösterilmekte olduklarından bu kategorideki araçların daha kısa sürede satılması ihtimali çok daha fazladır.

Vasıtam İle Uygun Fiyatlı Sigorta Avantajından Yararlanın

Vasıtam kasko sigortası ve zorunlu trafik sigortası poliçeleri konusunda araç sahiplerine en avantajlı teklifleri sunar. Kullanıcılar teklif almak için kişisel bilgilerini ve araç bilgilerini sisteme girmekte ve girilen bilgiler doğrultusunda Koalay en iyi sigorta şirketlerinden aldığı kullanıcıya özel teklifleri iletmektedir. Kullanıcı alınan teklifleri inceledikten sonra bütçelerine en uygun teklifi tercih edip peşin ya da taksitli olarak saniyeler içerisinde seçtikleri sigorta poliçelerini satın alabilmektedirler.

Araç satın almak isteyen kişilerin hayalindeki araca ulaşmasının en kısa yolu Vasıtam’dan geçmekte olup kullanıcılar araç satın almak için sahip oldukları bütçeyi belirledikten sonra Vasıtam’ın birbirinden farklı kriterlere göre filtreleme imkanı tanıyan sisteminden yararlanarak istedikleri özelliklere sahip araçları sıralayabilmektedirler. Markaya ve bütçeye göre filtreleme genellikle en sık tercih edilen ve kullanıcıların hızlı sonuç almasını sağlayan alternatifler olarak kabul edilir. Buna ek olarak araç modelinden kilometresine vites tipinden yakıt tipine kadar özelleştirilmiş aramalar yapılması da olasıdır.

Araç sahipleri de sıfır ya da ikinci el araçlarını vasitam.com aracılığı ile hızlı bir şekilde satma imkanından yararlanabilirler. Vasıtam’da araç satış ilanlarını yalnızca üç adımda oluşturmak mümkündür. İlanlarını oluşturan ve yükleyen satıcılar bu sayede Vasıtam kalitesi ve güvencesi ile araçlarını doğru bir kitleye ulaştırma avantajından faydalanırlar. Vasıtam müşteri memnuniyetini ön planda tutan güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde yayınlanan ilanlar konusunda büyük bir hassasiyete sahip bulunmaktadır. Vasıtam kullandığı teknoloji sayesinde doğru ya da güvenilir olmayan ilanları hızlı bir şekilde tespit eder. Bu ilanları yayımlamaz eğer yayımlanmışsa da en kısa sürede yayından kaldırma konusunda büyük bir hassasiyet sergiler. Bunun nedeni Vasıtam’ın sektörünün öncü isimlerinden biri olarak mümkün olan en doğru ve güvenilir ilanları alıcılar ile buluşturma prensibini benimsemesidir. Bunun sağlanabilmesi için Vasıtam ilan girişi aşamasında opsiyonel bilgiler vardır. Ruhsat seri no ve sıra no opsiyonel bilgiler olup bu bilgileri doğru şekilde giren araç sahiplerinin ilanları Vasıtam tarafından doğrudan güvenli ilan kabul edilmekte ve güvenli ilan kategorisine alınmaktadır.

Vasıtam Ayrıcalıklarından Yararlanmak İçin Üye Olmayı Unutmayın

Vasıtam İkinci El Araç Değerleme kısmından araç markası, modeli, yılı, kasa tipi, vites tipi, yakıt tipi, kilometre gibi bilgileri girerek kullanıcılarının araçlarının değerlerini belirlemesine imkan vermektedir. Ayrıca kullanıcılarına kaza sonucunda araçlarda oluşan değer kaybı ile ilgili olarak bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

Herhangi bir trafik kazası nedeniyle hasar gören araçların onarımları yaptırılarak onarım esnasında kazadan kaynaklı sorunların tümü giderilmekle birlikte araç kazalı olduğu için ikinci el araç statüsüne iner ve aracın satılması daha zor bir hal alabilir. İkinci el satış değerinin düşmesi nedeniyle maddi değer kaybı yaşanır. Araç değer kaybı tazminatı ile araç sahiplerinin kusurlu olmadıkları hasarlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerinin giderilmesi hedeflenir.

Aracın değer kaybı alabilmesi için araç kilometresi 163.000’i geçmemiş ve araç sahibinin kazadaki haklılığı en az % 50 olmalıdır. Değer kaybı başvurularında iki yıllık zaman aşımı vardır. Bu süre içerisinde başvuru yapmayan araç sahipleri haklarını kaybetmektedirler. Eğer araç daha önceden kaza geçirdiği ve tamir gördüğü işlemlerin aynısını tekrar ederse araçta değer kaybı olmadığı için değer kaybı tazminatı alınamaz.

Vasıtam’ı ziyaret etmek için :

  • Etiketler : VASITA ARABA KASKO SİGORTA
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER